resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8769
    kendisine yönetim kademesinden bir ayar çekilmesi elzemdir. bu sezonki kötü performansı sakatlık kaynaklıdır zaten ancak takımda 8-9 kişinin olmadığı ve ligin en zor deplasmanında*, rezalet bir zeminde, popoları donarak mücadele eden topçular varken kendisinini "dinlendirildiği" aşamada dünyanın öbür ucunda, deniz kum güneş eşliğinde tatil yapıp story atmasının hiçbir izahı olamaz. dinlenmesi gereken adam meksika'ya mı gider evinde mi oturur? aklına serdar aziz - maldivler gelmeyen var mı bu saçma dinlenme mevzusunda?

    geçen sene ailevi sorunlar yaşadığı, wanda ile arasının iyi olmadığından ötürü izin alıyordu. daha sonra düzeltti ve topunu oynadı. bu sezon neyin iznini alıyor? geçen sene kiralıktı, oynasa ne ala oynamasa zar tutmadı denilerek alınmıştı. ancak bu adama 3 sene 30 milyon euro bağladık. takımı sahiplendiğinden, oyun içinde elinden geleni yaptığından hiç şüphem yok. ancak doğruya doğru bu sezon çok daha kalın, çok daha yavaştır. 2-3 aydır hiç antreman yapmadı ve sezonun 2. yarısı başlıyor. tam olarak ne zaman antreman yapacak?

    bu takım icardi ile şampiyon olabilir. icardi'siz olamaz. zaha'dır, ziyech'tir, zarttır zurttur zerre önemleri yok. icardi ile ya da icardisiz. bu takımın sezonunu bu belirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın