resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3364
    taraftarın büyük bir kesimi tarafından sevilen ve korunan isim. yönetime yapılan eleştirilerde kendisi hep ama o erden timur şeklinde bir koruma mekanizması içerisinde kendisi.

    skandal bir 2023-24 yaz transfer sezonu hamleleri yapmıştır. yapmıştır diyorum çünkü futboldan sorumlu yönetici kendisi. ffp kıskacı, limitler falan anlayabiliyorum ancak bu durum bu kadar soru işaretli adama bir dünya maaş ve imza parası vermemizi haklı kılmıyor. hücum erozyonunun en büyük sebebi yazın yapılan hatalardır. aynı oyunculara yük bindi de bindi, bindi de bindi ve o adamlar hem mental hemde fiziksel olarak baya yorulmuş durumdalar. taze kan olarak gelen tete, ziyech ve zaha'nın, son gün transferi ndombele'nin ne kadar istikrarlı katkı verdiği ortada. hoca olmasa çoktan kalemi kırılacaktı belki de erden timur'un, anca böyle insanlar eleştiri yazmaya başlamış durumda.

    iyi niyetinden elbette şüphem yok ve galatasaray'ın için en iyisini istediğini düşünüyorum. insanlar hata yapacaktır ve kendilerini geliştirmek için yollar arayacaktır, aramalıdır da. bu kadar büyük hamle hataları yapan birisi içinde yok giderse biteriz, kesin kalmalı şeklinde yorumları ben anlayamıyorum. 2022-23 yılı hamleleri genel olarak doğruydu. ha keza saha dışı adına da barış saçmalığını bir kenara bırakarak doğru yerlerde ses çıkardı, rakibin tartışmayı bel altına indirdiği dönemde geri atmamamızı sağladı. ancak 2023-24 yılındaki tek vasfı okan buruk'un başarılarının arkasına sığınmaktır. taraftar en çok kendisine güvendiği için bu kadar korumacı yaklaşıyor olabilir ancak gerçekler de acıdır. barış'tan joker çıkar, kaan'dan joker çıkar, hücumda istikrarsız oyuncu grubundan ne olursa olsun verim al gibi challengeları başarıyla uygulayan bir hocamız var. yatıp kalkıp şükretmeli.

    bu entry'i de erden timur için yazdım çünkü yönetim içerisinde az biraz artı yazan tek yönetici kendisi. kalan isimler için bir şey yazmak yersiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın