resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8720
    geçtiğimiz sezon üst düzey bir performans sergileyen forvet oyuncusu. 26 maça çıkıp 23 gol 8 asistle 31 gole doğrudan katkı verdi. tüm derbi maçlarında gol attı. ligin son 10 haftasında 13 gol attı, şampiyonluğa doğrudan etki etti.

    biz de bu fenomenal performansı nedeniyle kendisine 10 milyon euro bonservis (kulüp tarihinin belhanda ile birlikte en pahalı 5. futbolcusu) sponsorlarla beraber 10 milyon euro da maaş bağladık. böylelikle galatasaray tarihinin en çok maaş alan futbolcusu oldu.

    her ne kadar fizik olarak geçtiğimiz sezondan geride olsa da yeni sezonda lige fena başlamadı, gollerini attı. şampiyonlar ligi'nde manu ağlarına güzel bir gol de bıraktı. ancak beşiktaş maçında yaşadığı sakatlıktan sonra düşüşe geçti. şampiyonlar ligi'nde aldığı maaşın hakkını veremedi, manu maçından sonra yokları oynadı. ligde de beşiktaş maçından sonra çıktığı 8 maçta sadece 2 gol atabildi. (1'i penaltı) bu sezon penaltısız 11 golü var ki bu icardi için az bir rakam.

    kendisi için dönüm noktası beşiktaş maçı oldu, normalde penaltı çalınması gereken bir pozisyonda sakatlandı ve onun etkilerini uzun süre gördü. tam iyileşti derken bu sefer de yüzüne aldığı darbeler nedeniyle futboldan bir süre uzak kalmak zorunda. bu sezon doğru düzgün antrenmana çıkmadı, çıkamadı. haliyle fiziksel eksiğini de bir türlü kapatamadı. şimdiye dek kendisine yaptığımız yatırımın karşılığını alabilmiş değiliz. çünkü bu paralara en azından bizi şl gruplarından çıkarmalıydı, ki bunu geçen sezonki icardi yapabilirdi. ligde zaten başarısız olma gibi bir şansı yok, hele de bu kadar paralar dökülmüşken.

    sabredip bekleyeceğiz, umarım son düzlükte gereğini yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın