resim
João Alves de Assis Silva
Takım:Itabirito
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.92
Uyruk:Brezilya
  • 864
    kendisinin o dönem* alınması skandaldı. bunu futbolculuğundan ya da bizdeki başarısızlığından bağımsız olarak söylüyorum.

    skandaldı çünkü yönetimin lig şampiyonluğu için avrupa’yı sattığının göstergesiydi. aralık 2009’da yapılan kura çekiminde uefa avrupa ligi 3. turunda atletico madrid ile eşleşmiştik, milan baros’un ekim sonunda türk futbolunun vebalarından birisi olan bücür tarafından ayağı kırılmıştı ve bu eşleşmede oynayamayacağı belliydi. nonda’nın vücudu maalesef takımın 1. forveti olmayı artık kaldıramıyordu ve takımın çok bariz bir şekilde forvete ihtiyacı vardı. biz ne yaptık? yabancı sınırının da etkisiyle nonda’nın sözleşmesini feshettik, neill ve dos santos ile beraber city’de uefa maçına çıktığı için atletico eşleşmesinde oynayamayacak olan jo’yu aldık ve atletico maçlarına forvette keita’yla çıktık. buna rağmen rövanşta, verilmeyen penaltımız ve caner erkin’in gördüğü aptalca kırmızı kartın olduğu maçta, son dakikada forlan’ın attığı golle elendik.

    jo alves denince benim aklıma önce ne burayı sallamayıp top oynamaması, ne de sabahlara kadar süren parti skandalları gelir. yönetimin bu transferle avrupa ligi’ni gözden çıkarmasını unutamam. sezon sonunda şampiyonluğu geçtim, 2. bile olamamamız da cabası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın