• 223
    ilk yarısı 0-0 biten, eksik kadroya rağmen çok da kötü oynamadığımız ama çok basit sorunlarımızın olduğu maç. ne bu sorunlar?
    1- nelsson ve bardakçı, topu ayağında olması gerekenden 2-3 kat fazla tutuyor.
    2- ilerde gereksiz top çeviriyoruz. mesela bir tanesinde ısrarla atak bitirmeyip top çevirdiğimiz için bardakçı gereksiz bir kart gördü.
    3- kerem'in kötü bitiriciliği. kaan'ın 2 asistini yedi bile ilk yarıdan. hadi kafayla yine fena vurmadı da 2. pozisyonda yine dağlara taşlara attı. boey'nin tek sıkıntısı böyle ortalar açamıyor oluşu zaten. kaan sağ bekte de oynaması gerektiği gibi oynadı ilk yarıda. hatta bence rakibin velet yaştaki kalecisinin kurtardığı pozisyonlardan ziyade kaan'ın bu ortaları ile kaçırdığımız pozisyonlar çok daha netti.

    ikinci yarı oyun anlayışında bariz bir değişiklik beklemiyorum, konya oyunu soğutmaya devam edecektir eğer yemezse, hakem de çok güzel çanak tutuyor zaten buna. barış sol bekte çizgiye yakın oynayınca topu o bölgeden çıkartamıyoruz. önüne tete'yi alma çılgınlığı da okan hoca'dan beklenecek bir iş değil. 4-2-3 şeklinde alan kapatmaya devam edecek konya belli ki. duran toptan falan sıkıştırsak bir tane belki çözülürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın