• 905
    bu kadar yetersiz kalması altyapıdaki hocaların ve orada kendini göstermeye çalışan oyuncuların suçu değil. yönetim tarafından sağlanan imkanlar ve a takımın teknik heyetinin oraya verdiği önem kadar başarılı olabilirler. yönetimin görevi o çocukların başına hocayı koyup al sana çim saha, top tepin burada işte demek değil.
    herkes altyapıdan çıkan oyuncuların fiziğinin yetersiz olduğunu kabul ediyor. biz bu oyunculara gelişimi için gerekli fiziki imkanları sağlıyoruz bence. o zaman sorun bu çocukların çalışma disiplininde. bunu da onlara yol göstererek, psikolojik destek vererek sağlayabilirsin.
    diğer tarafta ise okan hocam altyapı oyuncularına pek bakmayı tercih etmiyor. daha garanti oyuncuları oynatma eğiliminde. benim işim şampiyon yapmak gerisi beni ilgilendirmez diyebilir suçlayamam kendisini. ama bu hafta sacha boey cezalıyken ali turap bülbül hamlesi yapsa birsey kaybetmeyiz.
    mesele altyapıdan çıkan arda turan, phil foden, jamal musiala'yı oynatmak değil. o yetenekte adamlar zaten sende olmasa başka takımda kendini gösterecektir. günay yerine altyapıdan bir kaleci, orta sahada efe akman en azından alternatif olarak değerlendirilmesi bize çok şey katacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın