• 902
    herhangi bir taraf tek başına suçlu değildir. gençler yerinde sayıyor, teknik yönetim de zaten o tarafa hiç bakmıyor.

    phil foden
    başında dünyaca ünlü pep hoca var. futbolun merkezinde oynuyor. çoğu futbolcunun göremeyeceği antrenman imkânlarına sahip. foden ufak tefek değil mi? lâkin nasıl da hızlı ve çevik. çünkü fiziksel eksikliğini kapatmak için çok çalışmış. özel hocalar tutmuş. hızını arttırmak için uzun zamandır çaba sarf etmiş.

    isim vermeye gerek kalmadan bizim çocuklara bakın. sporcu adamın fiziği böyle mi olur? dünyada kaç tane gence böyle bir şans gelmiş? hiç mi içinde gelişme hırsı yok?

    oyun aklı yüksek çok oyuncu var bizde. yetenek olarak öndeler. istek hiç yok. arda güler bile bizim galatasaray spikerlerinin dikkatini çekmişti.

    fiziksel gelişim yok. yetenekler yerinde sayıyor. en azından başka takıma kiralanmayı iste. yaşıtları ismini duyurmuş, bizdeki altyapıda rahatını bozmuyor.

    hep bu çocuklar suçlu değil tabii ki. bu hafta çok eksiğimiz var. sol bekte yerli oyuncumuzu beğenmedik. akademiden birini mi koyduk? hayır. barış’ı oraya çektik. şimdi sağ bek de yok. ali turap oynar mı diyoruz. hayır. kaan’ı oraya çektik. ortada lucas yok. eyüp ya da akman biraderler gelir mi? hayır. göndermeye çalıştığımız oyuncuyu bu hafta oynatacağız. icardi yok. yedekte forma bekleyen halil var. o da zor. zaha’yı oraya çekeriz.

    önce barış sol beke. ordan sağ beke. belki şimdi forvete. kaan orta sahaya vs. karmakarışık.

    ali turap, akmanlar, eyüp, gökdeniz, baran, eren, küçük ada vs. isimlerini avrupalılar bizden daha iyi biliyor. en azından bu isimler oynayabilecek durumda. ya onların düzenli oynayacağı proje yapılır ya da sen forma şansı verirsin. bir çözüm bulunmalı artık.

    edit: düşüncemi anlatamadım sanırım. genç oyuncular özel hoca tutsun demiyorum. eğitim, plan, hırs. bunların hepsi önemli. elin çocukları azimle çalışıyorken bizimkiler yerinde saymamalı. konfor alanından çıkmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın