aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Musa Mert Çetin
Görev:Tercüman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 766
    önce adaletin önünde yargılanması, sonrasında kulüp tarafından açılması gereken davada yargılanması gerekiyor.

    şimdi bu ponzi olayında en az parayı koyan kendisi, ne hikmetse en çok müşteri çekmek isteyen, dalalım, patlatalım diyen de kendisi.

    kesinlikle getirdiği kişilerin gelirinden komisyon alıyor ve bunlardan futbolcuların haberi yok, futbolcuların daha doğrusu net bir bilgisi de yok, vadeli hesap gibi anlatılmış, kazanç garanti edilmiş. bunları futbolculara aksettiren de bu şahıs.

    şimdi görevi galatasaray kulübünde tercümanlık olan bir şahsın, üstüne vazife olmayan işlere girişmesi ne kadar doğru ne kadar etik.

    hem daha içeriğini kendin bilmediğim daha sonrasında gerçeği anlayınca ben böyle bilmiyordum dediğin sisteme futbolcularla konuşup ortak ediyorsun hem de bu işlerden komisyon alıyosun.

    abi biriniz de geldiğiniz konumun değerini bilin ya, insanların hayal ettiği yerlerde çalışıyorsunuz ancak hala kafanızda kırk tilki dönüyor.

    sorsan en müslüman bunlar, en atatürkçü bunlar, en terimci , en galatasaraylı bunlar, halbuki kafalarında ki para hırsından başka bildikleri gram bir şey yok.

    bu kulübe bir daha ayağını zaten basamazda, bunla görüşen, samimiyeti olan galatasaray'lı futbolcularında aci uyarılıp, görüşmelerinin kesilmesi lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın