aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Musa Mert Çetin
Görev:Tercüman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 760
    başlarda genç ve sempatik bir tercüman olarak dil yeteneği kıt olsa da sempatik ve candan bir imajı vardı. güleryüzlü ve konuşkandı. sonra ne oldu bilmiyorum kulübün kapıağası, fedaisi gibi hallere büründü, en başta yüzünün nuru, neşesi kaçtı. arda turan’da da olmuştu ruh hali bakımından bu olumsuz dönüşüm.

    neyse bu arada mevkisi de yükseldi ama sanki ondan da yukarıda görüyordu kendisini ve buna göre mesela hafiften pasif agresif tuhaf tuhaf hal hareketleri dikkat çekiyordu benim gözümde. her niyeyse bu adama kulübün kara kutusu, mert abisi, maskotu gibi saçma sapan anlamlar yüklendi.

    kabına git gide sığamayan ve kendini yeniçeri zanneden bu kişi, normal koşullarda yan yana bile asla gelemeyeceği futbol adamı beyefendilerle haşır neşir olmaktan istifade etmek adına tüm etik değerleri bir kenara bırakıp başka başka işler kovalamış. alnının akıyla işini yapacağına herhalde kuş kadar maaşı nedeniyle eziklenip beş para etmez finans bilgisiyle de kısa yoldan köşe olmayı hedeflemiş, ondan bin beter karının biriyle ortak olmuş.

    haddini aşan konularda oyuncularımıza musallat olmuş yılışık ve kendini kurnaz zanneden bu liyakatsiz şahsın adı umarım bir daha kulübümüz ile anılmaz. doğru mu samet kadar bile adam olamadın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın