resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8649
    nasıl bir şeye sahip olduğumuzu transfer döneminin açıldığı şu günlerde, adının anıldığı takımlara bakıp öyle anlamaya çalışmamız gereken süperstarımız.
    real madrid, inter, manu, juve vs. gibi takımlar ile adı geçiyor. abi bakın bu adamın kalitesinde dünyada 3 bilemedin 4 tane forvet var.
    adamın 2 ay sakat sakat oynadığı, hayatının en önemli parçasının, uğruna kariyeri anlamında bir çok şeyden vazgeçtiği kişinin ağır hastalığı haberini aldığı dönemde 27 maçta 17 gol 6 asist yaptı.
    tüm bunların üzerine bu adam galatasaray armasını, formasını o kadar sahiplenip yüceltmeye çalışıyor ki icardi'ye ama bu aralar formsuz diyenin kafasına vurasım geliyor. *
    futbolda elbette dün diye birşey yoktur ancak icardi'ye geçtiğimiz ay boyunca yapılan yerli yersiz eleştiriler inanın ne icardi'ye ne de bize birşey katmaz. çünkü bu adamın olayı eleştiri vs değil bu adamın olayı sevgi. bu nedenle ortamda sakinlemişken yazmak istedim, lütfen icardi'yi daha fazla sevelim, ulan daha ne kadar seveceğiz demeyin daha da fazla sevin. böyle kıymetli bir futbolcunun bizde oynaması neredeyse imkansızken onu asla üzecek birşey yapmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın