• 318
    arkasında bir çok soru işareti bırakarak, ertelenen maçtır. olay daha sıcakken çok farklı düşünüyordum, olayın üzerinde geçen dört günde kendi çapımda yaptığım araştırmalar neticesinde kafamda farklı senaryolar belirdi. kendi düşenceme göre, olaylar şöyle gelişmiş olabilir.

    - önümüze bir protokol sunuldu, iki takım ve federasyon bunu imzaladı. bu suyun karşı tarafın ilk planıydı.

    - iki takım farklı otellerde olduğu için birbirinden habersizdi. karşı taraf ikinci planı devreye soktu, atatürk tişörtü ve yurtta sulh cihanda sulh pankartı ile sahaya çıkmak istedi. başarabilseydi bundan haberimiz olmayacaktı ve türkiyede fenerbahçe atamıza saygısını göstermiş olacaktı, aynı zamanda atamızın sözünü taşıyan pankartla filistine mesaj göndererek hassasiyetini gösterecekti. bize karşı büyük tepki gelecekti. fenerbahçe arabistan’da bile atamızı andı biz ise anmamış olarak gözükecektik. sonrası troller feneri son kale, bizi ise her zaman yaptıkları gibi fetöcülükle suçlayacaktı. plan başarısız olursa yani atatürk tişörtü ile sahaya çıkamasalardı, sahaya çıkmayacaklardı. yine kahraman olacaklardı. fenerbahçe, atatürk tişörtü ile sahaya çıkmak istedi ama çıkamadı galatasaray ise sahaya protokolda yazan şekilde çıkmış olacaktı. bu daha büyük bir gol olurdu. biz araplara boyun eğmiş gözükecektik, onlar ise atamızın meyvelerini yemeye devam edecekti. fenerbahçe atamız için kupayı reddetmiş gözükecek biz ise kupayı ve parayı tercih etmiş gözükecektik.

    - olaylara geç uyanan yönetimimiz, madem öyle bizde maça tişört ve pankart ile çıkarız dedi. olaylara geç uyanmamız şurdan belli oluyor, onlar sosyal medya hesaplarından maç ile ilgili paylaşım yapmazken biz hala sahada giyeceğimiz formayı falan paylaşıyorduk.

    - arabistanlı yöneticiler baktı iki takımda farklı isteklerde bulunmaya başladı, para benim mekan benim diyerek iki takımın isteklerinide geri çevirdi.

    - ipin ucu iyice kaçtığı için artık maç oynanmayacak duruma gelmişti. bizim yönetim geç olsada uyanmıştı. karşı tarafın yenilsede yensede kahraman olacağı planı son anda devre dışı kalmıştı.

    - maçın ertelenmesi üçüncü plandı. maç ertelenirse fenerin medya trolleri federasyona yüklenecekti. federasyon baya bi sarsılacaktı ve karşı taraf gövde gösterisi yapıcaktı. koltuğunu seven federasyon, karşı tarafın isterse neler yapabileceğini göreceği için, onlara taviz vermeye devam edecekti. federasyon gitse bile gelecek federasyona biz istersek orada kalırsınız mesajı çok net bit şekilde verilecekti.

    ben böyle düşünüyorum, bu benim kendi düşüncem ve yorumum. çünkü olanların hiç masum olduğunu düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın