resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 1430
    https://x.com/...815179384353130?s=46

    üstteki videoyla sosyal mecralarda "yediniz güzelim adamı" güzellemelerine konu olmuş topçudur... şaka gibi... kendisinin ritimsizliği bu sezonki düşük ve dengesiz oyunun iki sebebinden biridir. diğer sebep de zaten torreira'nın yanını çözemeyişimiz.

    sosyal mecralarda bu garip düşünceyi paylaşanlar, istanbul dışında yaşayan veya takımı maddi/fiziksel belirli imkansızlıklardan tribünde takip edemeyen arkadaşlar diye düşünüyorum. tribünde 1 maçını bile takip eden bir kişinin bu güzellemeleri yapabileceğini düşünmüyorum. aşşşırı basit kademe hataları, eksikler, sigaradan tıkanmışçasına kalakalmalar, savunmada takımı eksik bırakmalar... yani sanki takımın en önemli yıldızını sol bekte konumlandırmışız ve apo ile torreira onun açıklarını kapamak zorundaymış gibi bir oyun sistemi. ne münasebet...

    düşük ihtimal olur eğer kalırsa kendisiyle birkaç seanslık derin analizli bir toplantı serisi yapılması gerekiyor hocanın oynatacağı sistemi tereddütsüz anlaması adına. karşılayamayacaksa anlaşalım erkenden ayrılalım bu ay bitsin.

    üzüldüğüm nokta kazımcan karataş için bulunmaz nimetti şu ortam, o da oldukça geriye gitti rekabete bile giremedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın