• 151
    aralık başına kadar 20 sayı 9 ribaund 5 asist civarı ortalamalarla oynuyordu alpi. aralık başında 3-4 maç üst üste bocaladı. fiziksel olarak erken düşüşe geçmiş olabileceği, rakip savunmaların artan dikkati nedeniyle bocaladığı gibi konular gündeme gelmişti yurtiçi ve yurtdışı medyada.

    sonra ne mi oldu? son 5 maç ortalaması 29 sayı 8,6 ribaund 5,8 asist. söz konusu istatistiklerin hiçbiri garbage time’da değil. hatta maç içinde de işlerin kızıştığu, topun görece el yaktığı yerlerde daha çok devrede alperen.

    sezonun henüz üçte biri geride kaldı. alperen sezon başından bugüne dahi her maç biraz daha büyüyor. bütün dünyanın gözü önünde öğreniyor, gelişiyor. nba gibi olağanüstü yoğun tempolu bir ligde her maç üzerine koyabilmek onunla ilgili duyulan heyecanı tavana çıkartıyor. umarım bu sezon play-off’ta bir turda olsa görebilir. bunun için takım arkadaşlarından biraz daha destek alması lazım. jabari smith sezon başına göre daha iyi durumda. ıme udoka, jalen green’in sürelerini de azalttı. hatta yakın giden maç sonlarında kenarda oturmaya başladı. ancak bu sefer de takımın veteranları fred vanvleet ve dillon brooks sezon başına oranla, özellikle dış şut yüzdesinde ciddi düşüş içerisinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın