resim
Weston James Earl McKennie
Takım:Juventus
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:ABD
  • 98
    mustafa demirtaş tarafından 'iş yapmaz', galatasaray taraftarı tarafından obez diye nitelendirilen futbolcudur. bu yaz ilk entrysini yazmış biri olarak, ve oraya da leeds tarafından 33+7 milyon euroluk opsiyonunun kullanılmadığını belirten biri olarak, alta yazılanları gördükçe bir gülme gelmişti. sanırım galatasaray scouting ekibinin yaptığı en iyi iş bu arkadaşa müsade verip, bülent kalafat'ı getirmek olmuş.

    kola, cips, hamburger üçlemesinin hastası olan başka bir galatasaray oyuncusu biliyorum. düşündüğünüz adam değil ne yazık ki? adı da okan buruk.* açın bakın galatasaray'la prime fotoğraflarına. allahtan o zamanlar sosyal medya yok, ilk kötü performansta 'bu obezin galatasaray'da ne işi var?' yazarlardı. hoş o obez, galatasaray tarihinin en fazla koşan, basan, ısıran futbolcusuydu. ama olsun, bizim taraftara gomis p*posu ve barış alper fiziği lazım. taraftarın bu bakış açısıyla bizim de galatasaray jk olmamız lazım ama neyse.

    bu arada bu entry'de ndombele savunmak yazarın aklının ucundan bile geçmemektedir. kariyerine saygı duymakla beraber en nefret ettiğim oyuncu tipidir ndombele. zaten genel itibariyle ayağına topu alıp 500 saat kimseye vermeyen oyuncuyu sevmem. hele, merkez orta sahaysa daha da sevmem. prime ndombele iken bile bu topla münasebeti sonucu yarattığı tehlike sayısı beklenti altındaydı. bu haliyle bingo olduk.

    transferin son saatlerine kadar mckennie umdum. torreira ile inanılmaz bir ikili olabilirlerdi nitekim. olmadı... okan hoca'nın da çok istediği bir transferdi.

    neyse artık bu dönem limon pazarı yerine, doğru profildeki genç oyuncuları çatır çatır indirmek dileğiyle.

    https://twitter.com/.../1726316284495696208
App Store'dan indirin Google Play'den alın