• 2334
    riyad'da süper kupa düzenleme işine 2.5 milyon euro'yu duyunca balık gibi atlayan yönetimdir. devamında seçim öncesi hazirundan gelen tepkileri önlemek için divanda yalandan geri vites atıp metin öztürk'e lokasyon karşıtı açıklamalar yaptırarak bu işin içinden sıyrılamazlar. ali koç da aynı şekilde parayı duyup atladı ve devamında o da kendi divan kurulunda aynı geri vitesi yaptı.

    türkiye'de kurumlar yok edilmiştir, tff'nin bağımsız olduğunu düşünen boşuna oksijen sarf etmesin, süper kupa maçının arabistan'da düzenlenmesine vesile olan kişi bu ülkede her şeye tek başına karar veren arap hayranı malum şahıstan başkası değildir. fenerbahçe yönetiminin buna katkısı olmuştur ya da olmamıştır hiç önemli değil. başta maçın riyad'da olmasına karşı çıkmayan galatasaray yönetimi maça çıkmama kararında ne kadar haklıysa 3 ay önce para için bu lokasyonu kabul etme kararında da o kadar haksızdır. yaşananları boş fanatizm üzerinden değerlendirip suçu günah çıkarma amaçlı tamamen ali koç üzerine atıp işin içinden sıyrılmak kimseye bir şey katmaz, mevzubahis atatürk olduğunda her şeyine laf söyleyeceğimiz fenerbahçe camiası da olması gerektiği gibi hassastır, gerekli hassasiyeti de tıpkı bizim gibi geç de olsa göstermiştir.

    dursun özbek yönetimi de futbol hariç her branşta rezil bir yönetimdir, futbolda gelen başarı da okan hoca ve erden timur'un övünç kaynağıdır, dursun özbek yönetiminin övünebileceği tek bir konu bile yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın