• 305
    türk bayrağı, istiklal marşı vs. değil de atatürk portreli tişörtler ve kendisinin sözünü içeren pankartlar nedeniyle olayın patlak verdiği neredeyse kesinleşti.

    bu denklemde sosyal medyanın farklı mecralarında statüko yalayıcılığı yapan bir kesim var, neymiş efendim tüm bunlar en ince ayrıntısına kadar önceden belirtilmiş ve protokole eklenmiş olmalıymış. hadi ya, demek ki ortada yazılı anlaşmalar var, tüh :( ulan velev ki protokolde olmamasına rağmen çıktık bunlarla, allah kelamı mı bu protokol? aylar öncesinden söyledik varsayalım, bir mahsuru, sıkıntısı mı var, hayırdır? protokolde yokken atatürk tişörtü giyince ne olacaktı mesela suudi yetkili ve organizatörlerin götünün tutuşması dışında? fifa ordu yollayıp maçı mı basacaktı? uefa muhtıra mı yayınlayacaktı? bırakın bu protokol yalayıcılığını, gören de tarafları aşırı derecede hak ve hukuk aşığı iki ülke sanacak amk :(

    sosyal medyadaki bir diğer gerzeklik de “o zaman 5 gün önceki derbide atatürk temalı içerikler neredeydi??” diye soranlar. bunlar ya futbol cahili aptallar ya da suyu bulandırmaya çalışanlar. yav he he amk. neyse yine de cevap verelim, sembolik anlamı olan kupa finaliyle ligin herhangi bir haftasının maçı aynıydı zaten. aptallar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın