resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8627
    şöyle biraz yakın geçmişe bakıyorum da, sanırım kopenhag * maçından beri "hadi aslanım bu sefer yapacaksın" , "hadi artık şimdi senin sıran" gibi cümleler görmeye başladık hakkında.

    bunun 2-3 hafta öncesi de var tabii. yani nerden baksan 1,5-2 aydır eski icardi'yi göremiyoruz. bu öyle ha diye düzelecek bir şeye de benzemiyor. dolayısıyla bugün de eski icardi'yi görebileceğimizi düşünmüyorum. icardi zaten ilk sezonunda da istediği topları alamıyordu ki. istediği topları geçtim, orta açılmıyordu adama da kaliteli kanat ve bek istediğine dair haberler çıkmıştı hatırlamıyor musunuz?

    yine de her topa kafasını sokar, kafayla adeta şut çeker, ceza sahası içi ya da çevresinde yakınına gelen topu bir şekilde önüne alır ve büyük çoğunlukla gole çevirirdi. şu anki icardi'nin açıkçası falcao'dan farkı yok benim gözümde. umarım bunun sebebi ve çözümü bellidir. umarım eski icardi'yi yakın bir zamanda yeniden görürüz. benim kendisinin oynama istediği ve samimiyetinden asla şüphem yok ama o gün bugün değil bence, bir süreç alacaktır bu durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın