• 136
    bir adet ofansif orta saha almamızın elzem olduğu transfer dönemi. bu oyuncudan beklentimiz şapkadan tavşan çıkartmak olmamalı. hagi, lincoln, sneijder falan aramamalıyız.

    transfer edilecek oyuncunun pas alışverişinde aktif olarak yer alması, hücüm presine aktif katkı sunması, şut tehditi ve ceza sahası içine veya yay bölgesine süpriz koşularda bulunması. gerekirse bizi 4-3-3 formasyonuna döndürüp orta 3lüde de oynayabilecek kadar da diri ve tempolu olmasını isterim. yaşı yetenler için örnek vereyim. (bkz: marc wilmots)

    sol bek problemimiz bence zaten barış alper ile birlikte ortadan kalktı. oraya transfer yapmamıza gerek yok. stoper mevkisi yeterli, sağ bekte sacha boey iyi. sol ve sağ kanatta alternatif bol forvette bakambu toparlandı. 6-8 numarada torreira kaan kerem ndombele idare ediyorlar ama 10 numara kanayan yara. mertens'in yaşı, kerem'in oyun bilgisi, ziyech'in temposu oraya yetmiyor.

    8 numara diyenler yel değirmenleriyle savaşıyor. 2 kişiyle 3 kişilik orta sahaya karşı istikrarlı bir şekilde üstünlük kuramazsınız. zaten o ikilide bize lazım olan 8 numara da değil. 6 numara. rakip kale vuruşu kullanırken 6 numara stoperlere pres yapmaya çıkmaz. top rakipteyken torreira daha çok 8 numara rolünde oynuyor, ille de ofansif orta sahasından kopuk ikili orta saha ile oynayacaksak oyun kurucu defansif orta saha alalım * bari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın