resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8505
    dönemin bayrak oyuncusu. her zaman gelmez böyle adamlar. hele yabancı bir futbolcudan bu aidiyet çok zor denk gelir. galatasaray için değil türkiye için marka olmuş adama eleştiri bombardımanı başlamış. eleştirmeyin demiyorum, beşiktaş maçında yaşadığı sakatlıktan sonraki düşüşünü herkes görüyor. ama yerin dibine sokmaya başlandı iyice. kötü denilen dönemde dahi 6 gole direkt katkısı var. belki tam hazır olsa bambaşka senaryo içinde olurduk ama ne kaybedilen nede kazanılan bir şey yok henüz. ona ve tüm oyunculara ihtiyacımız var.

    geçen sene yarattığı ezici üstünlükten dolayı artık her takım çok ciddi önlem alıyor. dikkat ederseniz neredeyse iki kişi sabit icardi ile birlikte tüm maç. dolayısıyla eskisi kadar top ile buluşturamıyoruz gol noktalarında. attığı ekstrem gollere alıştırdığı için fazlasını bekliyoruz ama her zaman olmaz. asıl problem onun yarattığı boşlukları değerlendirememiz.

    bu gibi oyuncular özeldir, galatasaray elbet en büyük ama çıkmak istemiyorsa saha tutarsın. varlığı rakibe baskı oluşturur. okan hoca'ya bu noktada hak veriyorum. velhasıl kerem de bizim nelson da. icardi de bizim zaha da. eleştiririz ama dün sahada ve ardından medyada gördüğünüz bu sözde rakip özde ne olduğu belirsiz camiaya yedirmeyin oyuncularımızı.

    (bkz: mayıslar bizimdir)

    yalnız galatasaray değil türkiye için marka olmuş, sanki bir halkın özgürlük umutları...
    https://gss.gs/XzB.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın