resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8573
    zannımca olması gerekenden fazla eleştirilen golcümüz.

    evet formsuz bir dönemden geçiyor. burada kendisinin ve teknik heyetin kabahati büyük. ama icardi tek vuruş ustası, ceza sahası içerisinde etkili bir oyuncu.

    biz sezon başından beri topu ceza sahasına götürmekte zorlanıyoruz, buna ek olarak icardi’nin yarattığı boşlukları yeterince penetre etmiyoruz.

    buna benzer başka bir mesele, zaha. bence o da haddinden fazla eleştiriliyor. abdulkader keita’dan beri galatasaray forması ile izlediğim en atletik kanat oyuncularından biri ve yetenekli de. ama ingiltere’de açık alanda kontra-atak kovalayan bir takımda oynarken şimdi kapanan takımlara karşı oyun oynamaya çalışıyor. 30 yaşında birisi için bence önemli bir değişim.

    burada okan buruk hocamızın şapkayı önüne koyması lazım. ben performansından oldukça memnunum, hele ki fenerbahçe, beşiktaş vs trabzonspor’un halini görünce.

    ama bu sene takımın set hücumu yapması konusunda büyük bir kısırlığımız var ve ne yazık ki buna bir çözüm üretemiyoruz. kendisi yabancı dil sorunu olan biri de değil, bu konuda üst düzey meziyetleri olan bir yardımcı antrenör çok işimize yarar.

    “form geçici, klas kalıcıdır”. icardi’nin, zana’nın kumaşları belli. o nedenle acımasızca eleştirmek yerine destek olmalıyız. bunu yaparsak hem form tutmaları kolaylaşır, hem de aidiyetleri artacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın