resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8567
    galatasaray kariyerinde güncel olarak, 54 maçta 42 gol 14 asist yapmış bulunmakta.*

    2022-2023 sezonunda gol krallığında üçüncü oldu. güncel olarak 2023-2024 sezonu gol krallığında dzeko ile 12 golle lider durumda.

    son dönemde sakatlığıyla beraber iğneyle maçlara çıktı ve iyileştikten sonra da formu düşük. fakat bu maçlarda ne bir ölümcül puan kaybı yaşadık ne de liderlik mücadelesinden koptuk. üstelik deli gibi bir fikstür dezavantajı, fiziksel ve mental yorgunluğa rağmen.

    şimdi tam tersine ne yıpratıcı bir şampiyonlar ligi trafiği ne de ekstrem deplasman fikstürü kaldı. fenerlilerin ağlaması gereken yerde bizim sözlükte ağlanıyor. bunca aksiyona, uyumsuzluğa, kadro hatasına, her hafta hücüm hattı rotasyonuna rağmen hala sıfıra sıfırız. bir adım bile geri düşmedik. biz cehennem gibi bir gruptan geldik avrupa ligine, onlarınsa rakipleri giderek güçlenecek. ama benim çevremde dzeko’ya söven tek bir fenerli yok, bizim geçen sene icardi’ye davrandığımız gibi davranıyorlar. atılan golde eşitler, asistte icardi önde.

    yapmayın etmeyin, şu maçtan sonra, çıkan görüntülerden sonra gidin hakem konuşun, tff konuşun, yayıncı kuruluş konuşun. iki tane bariz penaltısı verilmemiş, ilk yumrukta atılsa ikinci itme ve direğe vurdurduğu pozisyon yaşanmayacak olan, djiku’yu konuşun.

    onun yerine varsa icardi, yoksa okan hoca konuşuluyor. kaç kere bu tarz fikstürlerde ilk yarı 5-10 puan geride bitirip sene sonu şampiyon olduk. bu kadar çekişmeli geçen bir sezonda, ki düşünün aynı performansla geçerse şampiyonluk maçına 87’şer puanla çıkılacak, dezavantajlı olduğumuz bölümü eşit tamamladık.*

    sinirlenip gözünüz döndüğünde anlık, bir adım uzaklaşıp öyle bakın olaylara. icardi’nin sağlıklı olduğu bir şampiyonlar ligi grubunda 4. olabilirdik icardi 2 değil de 8 gol atabilirdi. ama kimse de gelip vay bu gruptan nasıl çıkamadınız demezdi. öyle bir gruptan kötünün iyisini aldık, ligde her şey bizim lehimize artık* bu kadar sallanmasa mı artık kimseye, ne dersiniz ? kerem’inden icardi’sine, okan’ından muslera’sına.

    gerek yok, keyfini çıkarın biraz, sinir hastası edeceksiniz kendinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın