resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8547
    bu adamı biz psg'de dışlandığı ve mali sorun yaratıyor diye gerçekten fırsat transferi olarak renklerimize kattık. marka değerimizi arttıran hareketleri ile çocuk, genç kitleyi kendisine bağlamakla birlikte galatasaray'ın marka değerine de katkı bulunduğu aşikar. 2 sezonda skora yaptığı katkılar da azımsanmayacak kadar az.

    dışlandığı avrupa'da ve arjantin'de içinde büyük bir burukluğu mutlaka vardır. bu adam magazinle yaşamaya bayılır. her ne kadar futboluna odaklanınca iyi oynasa da aklına wanda nara ve magazin girdiğinde bu adam futbolda %100 bile olsa oynayamıyor.

    biz bu adamı arapların elinden 30 milyon euro bedelden aldık, 6 milyon euro kulübün cebinden çıktığı her ne kadar görünürde olsa da bu adam sponsor + kulübün vesile olduğu reklam, sponsor desteğiyle 10 milyonun ötesinde bir kazanca sahip. mutlaka bu adama 30 milyon euro'yu amorti ettirecek bir imkan sağladık. fazla para vaadettiğimiz futbolcuların hemen hemen hepsi bir süreden sonra keyfekeder oynar, yüksek maaş veren galatasaray'ın laneti bu maalesef ki..

    son maçlarımızda eline geçen fırsatları öylesine değerlendiremedi ki gurme tayfanın "icardiye sağlam teklif gelirse satmalıyız" dediği kesindir.

    okan hoca bu adama 90 dakika vaadinde bulunmuş gibi oynatarak takımın 11 değil 10 kişi oynamasını sağlar oldu. maalesef ki çok güç kaybediyoruz ve ıcardi herhangi bir kabahati üzerine aldığını zannetmiyorum.

    real madrid'in bu adama teklif götüreceği dedikoduları gerçek ise 20 milyon euro üzeri teklifi mutlaka pozitif değerlendirip elden çıkarmalıyız.

    bazı güzel şeylerin tadına fazla bakarız, her şeyin tadı yeri ve zamanında güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın