• 703
    galatasaray, 6 şampiyonlar ligi ön eleme ve 6 grup maçında mücadele etti. bu süreçte, manchester united ve bayern münih gibi güçlü rakiplerle karşılaşıldı, kopenhag ve molde deplasmanları gibi zorlu müsabakalara çıkıldı. toplamda 28 maçın ardından galatasaray, hem fiziksel hem de mental anlamda büyük bir yıpranma yaşadı; torreira artık yere yatarak soluklanıyor, boey bile yoğun, çok doğal adeta bir "battery low" durumunda tüm takım.

    sezon başında, bugünkü durumu konuşsak, öyle ya da böyle avrupa'da devam etmek ve 44 puan toplamak önemli bir başarı olurdu ve bu hedefe ulaşıldı. galatasaray ile fenerbahçe arasındaki fikstür ve yıpranma şartlarınının eşit olmadığı herkesin malumu. galatasaray bayern münih gibi güçlü bir takımla mücadele ederken fenerbahçe nordsjaelland ile oynadı. avrupa'da tam kadro çıkma zorunluluğu olan galatasaray'a karşılık, fenerbahçe rotasyon yaparak avrupa maçlarına çıktı. fenerbahçe kadıköy'de 30 saniyelik pres cesareti gösteremeyip bir puanla yetindi. puan farkını açabilecekleri süreci kaçırdılar.

    şimdi ise sparta prag maçlarından sonra artık şartlar neredeyse eşit. fenerbahçe de artık avrupada rotasyon yapamayacak. galatasaray'ın 5 puan geride olmasının normal olduğu bir dönemi eşit puanla geride bıraktık ve ali sami yene gelecekler. ligin finallerini nasıl yaptığımızı da düşünürsek eşit puanda girilen bu aşamada, şampiyonluk için kontrol artık galatasaray'ın elinde. 24. şampiyonluk için heyecan dorukta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın