• 699
    saçma sapan bir kontratakla kaybetmediğimiz için mutlu olmamız gereken maç. biz kadıköy’de böyle çok maç kaybettik. bu sezon farkında olunması gereken şey, fenerbahçe’nin geçmiş sezonlara göre daha iyi ve kaliteli bir takım olduğudur.

    bütün bunlara rağmen arabın tek numarası galatasaray’ı orta sahada kitleyip kontradan gol atmaktı, onu da beceremediler. böylelikle muslera’nın yere yatmadığı bir 90 dakika izletme rezilliğine ulaştı fenerbahçe seyircisi önünde. bizim için burada kaybetmemek daha önemliydi, biz de geçişler deneyip feneri dişlemek istedik ama olmadı. iki takım da birbirinin bileğini bükemedi. iki temkinli hocanın takımı hakkıyla beraberliklerini aldılar.

    bu beraberlik kimin işine gelir konusunda ise bence biz avantajlıyız. fener öyle ya da böyle sami yene gelecek ve o zamana kadar da ligin altında çok sular akar. artık hedefimiz son maçları da alıp ilk yarıyı kayıpsız kapatmak olmalı.

    takımımız iyi mücadelesine rağmen temmuzdan beri aralıksız giden fikstürün negatif etkilerini yaşıyor. son haftalarda bu etkiyi iyice görmeye başladık. sadece fiziksel değil ruhsal olarak da dalgalı bir grafik çiziyor artık takımımız. ara bu anlamda takıma iyi gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın