• 122
    3 puanı hiçbir şekilde göremediğim maç. 1 puanı baya kazanç olarak görüyorum. oyun olarak keyif vermeyen bir galatasaray izledik ligde. 2022-23 sezonunda ekim ayının sonuyla beraber müthiş bir çıkış yakalamıştık. maalesef 2023-24 sezonunda böyle bir şey göremedik. pragmatist olarak baktığımızda mükemmel bir galibiyet ve puan var ortada. ancak saha içi doyurmuyor karnımızı. takımın en büyük sihirbazı icardi, yürümeye gücü yokmuş gibi, gibiyi de kaldırabiliriz, yok. hal böyle olunca yazın doğru transferleri de yapmayınca ligde bir türlü rahat edemedik.

    kadıköy'den korkacağımız bir şey yok, eski büyüsü de kalmadı. derbilerde kale olan stadın böyle bir gücü kalmadı. ancak tüm bunlara rağmen ev sahibi olmak hep bir avantaj, derbilerde ise çok daha büyük avantaj. o sebeple aynı 2022-23 sezonunda olduğu gibi önce tutalım sonra vuralım düşüncesindeyim. zaten fener tribünü de öne geçemediği sürece stres yapacaktır. tüm bunlara ek fred de kart cezası sebebiyle sahada olamayacak.

    istediğim 11:
    muslera
    boey nelsson davinson apo
    torreira kaan
    ziyech mertens kerem
    barış alper

    oyun olarak bu kadar sallandığımız bir dönemde deplasmanda derbi galibiyeti, fener'e karşı 3 maçlık galibiyet serisi, ligde fener'e 3 puan fark atmak, inanılmaz fantastik şeyler. şans yanımızda olur umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın