resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2546
    insanların anlayamadığı şey bu adam sistemimize cuk oturuyordu. 4-3-3 değil 4-2-3-1 için uygun bir kumaştı. tam tersi beşiktaş 4-3-3 oynuyor ve orada pek verim gösterememesinin sebebi bu.

    ''yav he he bek kovalıyor.'' diye küçümseyen arkadaşlar hatırlarsa zaniolo formayı alamadı bu adamdan. performansı değil ismi ile bir iki maç denendi sadece o. son fener maçında da vitrine çıkarttık, yoksa garantilenmemiş maçlarda rashica ile çıktı hoca hep. şu an bir yazarın dediği gibi gedson ve rashica kadromuzda olsaydı çeyrek finale gidebilirdik bir ihtimal. düşünsenize bu ikili bizde olsa kopenhag'a yenilir miydik cidden? koşumuz şampiyonlar ligi seviyesinin baya altında. boey, gedson, rashica, torreira isimlerini düşündüğümde baya kora kor oynayan bir takım elde etmiş olurduk. işte o zaman icardi ve yanına biraz serbestlik tanıyacağın zaha daha çok iş yapabilecekti.

    ayrıca gol, asist sayıları için bizdeki son maçlarına bakılmasını tavsiye ederim. kimse rashica muazzam yetenek demiyor ama ilk 11'in hepsi de über yetenek olacak diye bir kaide yok. hayatta her şey denge. ve 4-2-3-1 taktiğinde bu adam bir denge unsuruydu. keşke hoca 4-3-3'e dönse ve rashica muhabbeti bitse ama gerçek bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın