resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2102
    premier lig izlememiş veya sadece birkaç sezondur izliyor olsam sağ kanat denenmiyor olmasını anlayacağım, ama ben bu adamı vallahi izledim sağ kanatta, hem de az buz değil, birkaç yıl izledim. bildiği, oynadığı bölge.

    ben takımların iki kanatta da aynı ayağa sahip oyuncularla oynaması gerektiğini düşünüyorum. yani bir kanat çizgiye yakınken, diğeri de ceza sahası köşesinin ucunda olmalı. çizgideki kanatla forvet arasına da dizilişine göre sekiz veya on numara girmeli, çok özel bir oyuncu söz konusuysa orayı zinchenko stili bir bek de doldurabilir. icardi'ye yandan kırk saat eveleyip gevelemeden, topu çekmeden, güçlü ayağıyla orta atabilen tek adamımız var diziliş ve oyuncu tercihleri gereği: sacha boey. bu makul değil. bloklarda yaratıcı ve skorer rolleri paylaştırılmalı. bir kanat atarken diğeri üretmeli, forvet atıyorsa ortada da bir besleyici ve bir skorer olmalı. çok özel oyunculara, çok farklı becerilere sahip değilseniz üç aşağı beş yukarı olması gereken bu. bunun üzerine oyuncular uyumlu tiplerse, takım kimyası iyiyse başarılı olunuyor.

    zaha'yı sağda denememeyi anlayamıyorum. zaha ben istemiyorum diyor da kendisine bunu kabul ettiremiyorsak bunu da anlamıyorum. maaşını takım veriyor, sana demiyor ki gel kaleye geç veya u18'de sol stoper oyna. sahaya a takım ile çıkıyorsun, yıllarca oynadığın yerde oynayacaksın. anlamak zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın