resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 519
    (bkz: 20 aralık 2023 kayserispor fenerbahçe maçı)

    bebek çok erken uyanıyor, nöbet sırası bana geçiyor, ben de sabaha karşı uykum açılsın diye bilumum sosyal medyada dolanıyorum. bir saattir fred’in yediği kırmızı karta ilişkin yazılanlara göz gezdirdim. ne göreyim, pozisyonda sanki fredin yanındaymış gibi küfür etmediğine yemin edenler, onu demedi bunu dedi diyenler, hakem fred’in üstüne yürüdü kendisine dirsek attırdı diyenler, kk iptal olmazsa ali koç ortalığı yıksın, takımı ligden çekemiyorsa başkanlığı bıraksın diye ağlayanlar.

    böyle bir güruhun dünya üzerinde bir eşinin daha olduğunu sanmıyorum. bunlar çok yaşamaz, böyle bir psikoloji ile günü bile zor geçirirsiniz. bunların olduğu futbol ortamından da sağlıklı bir sonuç bekleyemeyiz. dalga geçmek bile içimden gelmiyor. bu durum nasıl çözülecek bilmiyorum, tat giderek kaçıyor.

    bir kelam da kendi taraftarımız için söyleyeyim, goy goy ya da boş övgü değil niyetim. böyle bir pozisyon bizim değerli bir futbolcumuzun başına gelse yüzde yüz eminimki hakkında yazılacacak girdilerin yüzde 10u hakeme yüzde 90u futbolcuya eleştiri olacak ve biz futbolcumuzun böyle bir hata yapmasına çok kızacağız, kızdık. çünkü liderler böyle yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın