resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3843
    saçma sapan açıklamalar yapan eski başkan. kendisi de muhtemelen kankası ışıtan gün gibi beşiktaşlı.

    buyurmuş ki; "bizim dönemimizde geldiler.** bizim bir stratejimiz vardı. mali olarak uzun süreli bir strateji ile kulübü yönetmek istedik ama şunu gördüm çok kısa dönemli düşünüyor taraftarlar, kamuoyu."

    taraftarı salak zannediyor olabilir. efendim her şeyden önce nelsson ciddi bir bedelle transfer edilmiştir. sacha ise burak elmas'ın getirdiği domenec torrent denen hocamsı tarafından az daha kulüpten şutlanıyordu. burak elmas şutlanmasa muhtemelen boey gibi bir oyuncumuz olmayacaktı bugün.

    bir de galatasaray'ı çok ciddiye almış güya. bak bak. asıl galatasaray başkanlığı sana 10-15 gömlek büyük geldi. bunlardan bazıları;

    yanında gezdirdiğin ışıtan gün'ün galatasaray'dan malzeme alıp parasını ödemediği ortaya çıkmadı mı?

    100 milyon euroluk sponsorluk anlaşmamız hazır diye her yerde propaganda yapıp, bulamayınca erden timur'dan destek almadın mı?

    transfer konusu esaslı şeyler değildir benim gözümde. ama gedson transferi için çıkıp ''yeni sezonda yeni kadro kuracağız. gedson'u alıp gelecek dönemlerin planlamasını etkilemek istemedik'' minvalinde saçma sapan açıklamalar yapmadın mı? bugün takım halen 8 numara eksikliği hissediyor. beşiktaş'tan 1 oyuncu oynar galatasaray 11'inde o da gedson. büyük bir futbol zekan varmış cidden.

    galatasaray'ı maddi zarara uğrattın mı uğratmadın mı? torrent denen vasata 1,5 yıl sözleşme verip tazminat ödettin mi? pulgar denen turist ömer'e paraları bağladın mı? cicaldau'da kazıklanmadın mı?

    bunlar düşünmeden aklıma ilk gelen falsolar. daha düşünsem ne rezilliklerin çıkar. galatasaray'ı fazla ciddiye aldın öyle mi? sen dua et ki başkanlığın kısa sürdü. ayrıca faruk süren'in damadısın diye kredin vardı. yoksa bugün çoktan kulüpten ihraç edilmiş olabilirdin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın