resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 5512
    "başkanımızı ziyaret ettim. kendisi üzgün olduğunu söyledi. olmaması gerek bir olaydı ama her yaşananın da tek bir suçlusu varmış gibi algı oluşturmaya da gerek yok. ankaragücü ailesinin bir parçası olduğum için şeref duyuyorum. başkan faruk koca ile kader birliği yapmak benim için çok büyük bir onurdur. bu süreç hiçbirimiz için kolay olmayacak. sonuna kadar bir olursak emin olun daha da güçlenip çıkabiliriz. zaman birlikte olma zamanı. başkanımıza ve oyuncularımıza sahip çıkacağız"

    demiş kişi. bu adam türk futbolunun başına gelmiş en kötü en zararlı şeylerden biri. dayak olayından saniyeler önce hakemi elle, sözle tehdit ettiği tüm kameralarla tespit edilmişken, olayın milyonlarca şahidi de varken hiçbir ceza almamış üstelik. "her yaşananın da tek bir suçlusu varmış gibi..." laflara bak.

    dikkat edilirse gördükleri destekle pişmanlıktan giderek sıyrılıyorlar. önce üzüntüden konuşamıyordu, sonra sadece üzgündü, şimdi başkan tek suçlu değil, çok yakında halil umut meler hak etti diyecekler. içten içe zaten böyle düşünüyorlar şüphesiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın