resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3837
    taze röportajı çıkmış ex başkanımız. söyledikleri ile yine çoğu taraftarın nefretini tazelemistir. ben kendisine çok tepkili olmasam da röportajda ağır saçmalamış.

    galatasaray'ı aşırı ciddiye alacaksın ki görevini de ona göre yapacaksın. transferde hırsızlarla mücadele ettiysen bunları aciklayacaksin. açıklamıyorsan bu öznesi belli olmayan suçlamaları yapmayacaksin. gedson transferini bjk'nin yaptığı şartlara yapmamani desteklerim ama o transferden vazgeçtiğini açıklamaman milletin çıldırmasındaki asıl sebeptir.

    ama başarısız olmanın asıl sebebi seçim öncesi verdiğin maddi sözleri tutmamış olman. birkaç ay içinde yönetimin dağılmaya başlamasına sebep olman veya olan şeylere çözüm bulamamış olman. erden timur olmasa stat sponsorunuz yokmuş neydi o vaatler değil mi sayın ex başkan!

    son olarak; ünal aysal, turgay kıran, burak elmas gibi isimlerin bir şekilde çıkıp konuşmaya başlaması hayra alamet değil. sezon sonu ya çok iyi bir noktada olacağız ya da eski karanlık dönemlere döneceğiz. umarım genel kurul doğru tercihi yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın