resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3834
    ofsayt manyağı olma ihtimaline rağmen söylediklerinin bir kısmını doğru bulduğum devrik galatasaray başkanı.

    --- alıntı ---

    burak elmas: "benim en büyük hatam galatasaray’ı çok ciddiye almış olmam. karşı tarafa baktığım zaman bu işi daha siyasi gördüklerini, hayatlarının tamamında galatasaray’ı görmediklerini görüyorum."

    --- alıntı ---

    kısmen doğru bir tespit bu mesela. galatasaray veya başka bir kulübün adını kullanarak iş yapmaya çalışan bir yığın yönetici var. siz bütün galatasaray üyelerini galatasaray sevdalısı mı sanıyorsunuz? veya yönetimdeki herkesin galatasaray uğruna mı çalıştığını? herkes kendi çapında bir rant peşinde.

    mesela transferlerde net bir başarısızlığı vardı burak elmas yönetiminin. ama getirdikleri anlayış güzeldi. yönetici futbolcu ile poz vermiyordu. bir yöneticimiz çıkıp* müthiş diksiyonu ile kamuoyunu bilgilendiriyordu. (çok elit bir kulüp olduğumuzu hissettirmişti şahsen)

    ama ne oldu? çok hızlı bir güç zehirlenmesi. hoca üzerinde hemen otorite kurma isteği ve sonrasında hoca değişikliği, inat uğruna yapılmayan transferler derken her şey bir anda tepetaklak oldu (bir anda olmuş olsa da, olacağını herkes biliyordu)

    burada yiğidi öldür, hakkını ver gibi gereksiz tez sunmayacağım ama, söylediği şeylerinde haklılık payı olduğuna bahsetmeden geçemeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın