resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1359
    saldırıya uğramasını tasvip edecek halimiz yok ancak kendisi de ak kaşık değildir.

    (bkz: 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı)
    bu maçı asla unutmam. o haftaya kadar 5 maçta 5 gol atarak tabanca gibi giden mostafa mohammed'in uydurma bir kırmızı kartla hızı kesildi. her maçta defalarca yaşanan bir pozisyonla atılmıştı. ben de futbolcu olup böyle saçma sapan kart görsem o ülkeden de takımdan da soğurum. kadıköy serisinin bittiği 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçının hakemi olmak çok koymuş olacak ki ilk fırsatta acısını çıkardı.

    8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçını da unutamayız. 1-0'a kadar bayağı fb yanlısı yönetiyordu. hemen hemen tüm ikili mücadelelerde fb lehine anında faul çalarken fenerbahçe'ye sarı kartlık pozisyonlarını bile es geçmişti. 2-0 olduğunda tabi yine var uyarısı ile irfan can kahveci'yi mecburen oyundan attı.

    bizim adımıza başka skandal maçları da var da şimdilik bu ikisi yeter. o maç günlerinde sözlükte hakkında yazılanlara da bakabilirsiniz.

    hakemliği bırakırsa mutlu oluruz. hiç gerek yok. türkiye'nin en iyi hakemi olması fenerbahçenin en iyi hakemi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. fb yancısı olmasa ali koç yanına mecnun otyakmaz ve süleyman hurma'yı alıp ziyaret eder mi hiç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın