resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8287
    askerlik görevimi yaptığım zamanlar bölük komutanımız altında çalışan tüm personelin doğum günü, evlilik yıl dönümü, çocuklarının doğum günü vb. özel günlerini bilir hatta bununla ilgili de bir dosya tutardı. böyle özel günlerde onlara çiçek gönderirdi, personele de daha onlar izin istemeden siz bugün erken gidin yıldönümü için eşinizle güzel bir yemek yersiniz diyerek izin verirdi.

    kendim bu tip günlere önem vermediğim için pek anlamlı gelmiyordu bana. ama personelde bunun öyle bir karşılığı vardı ki. adamlar müthiş bir bağlılıkla çalışıyordu. bu kadarının tsk gibi ast üst kavramının çok net şekilde ayrıldığı sert bir kurumda bile otoriteyle sağlanabileceğini sanmıyorum. babacan da bir adamdı sağ olsun bana da ileride bir yerlere yönetici olarak gelirsen kulağına küpe olsun bu işin en zor kısmı kurum kimliği oluşturmak sonra insanda kurum aidiyeti sağlamak derdi.

    okan buruk'un geçen seneden beri takım yönetimi de bana bunu hatırlatıyor hep. evet profesyonel bir iş yapıyorlar. ama en nihayetinde bunlar insan. okan buruk sayesinde de şu dönemde oyuncularda müthiş bir aidiyet yakaladığımızı düşünüyorum. nasıl elde ettik bu aidiyeti? sadece taraftar mı sizce?
    taraftar tabi ki çok büyük etken. ama ne olursa olsun bu işin büyük bir parçası da tesisler, teknik direktör, yönetim. icardi bu aidiyetin şahikası. yazın elinin tersiyle ittiği parayı falan başka türlü açıklama şansımız yok.

    dalgalı bir hayat yaşamış bir adam icardi. sansasyonel bir aşk yaşamış. bu aşk yüzünden her zaman dışlanmış ötelenmiş. her şeye rağmen vazgeçmemiş kadından. burada bunun karşılığını aldığını gördü meslek hayatında. bize de sevgimizin karşılığını verdi. formu düşük evet, ama bu adam ne olursa olsun bizim göz bebeğimiz. bırakalım bu izin işlerine okan hoca karar versin. karısıyla mı görüşecek gitsin. okan hocaya da icardiye de güvenelim.

    nihayetinde bizi sırtına alıp götürebilecek adam icardi. bunu da çok defa gösterdi. eleştirme işini sene sonuna bırakalım. şimdilik her şeye rağmen vazgeçmediği eşi ile icardiye anlayış gösterelim. mutlu icardi=yüksek performans modeli geçen sene rüştünü ispatladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın