resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8265
    fotoğraflarda rüzgar, çekim açısı gibi farklı şeyler olabiliyor, bu adam sene başı geldiğinde kiloluydu da artık değil, maç izlerken de fark edemiyor musunuz? her zaman üst karnı ile alt karnı ayrıktı bu adamın ve anlık fotolarda çekimden dolayı, üst karnının durumundan dolayı kilolu gözüküyordu, örnek isterseniz hemen.
    https://gss.gs/KjW.jpg
    https://gss.gs/Fki.webp
    https://gss.gs/KIe.jpg
    https://gss.gs/Hct.jpg
    https://gss.gs/B1f.jpg
    fotoğraflardan biri geçen sene ümraniyespor maçından, yine aynı gözüküyor. geçen sene antrenman fotoğraflarına bakın yine aynı şekil geniş gözüken fotolarını bulursunuz. giydiği üst zaten geniş kalıp, kimsenin üstüne oturmuyor büyük ihtimal de anlık rüzgar geliyor ve daha da şişik durmuş. ne oldu 3 gün önce kopenhag deplasmanında https://gss.gs/1yD.jpg böyle olan bir adam birden mi 15+ kilo almış çünkü algı için atılan fotoğrafta 1.81 boyu olan benim gibi çıkmış ben şu an 95 kiloyum ve aynen saçma sapan atılan algı fotoğrafındaki gibi gözüküyorum ama asla kopenhag maçındaki gibi de gözükmüyorum.

    edit: 2 gün önce böyleymiş. https://gss.gs/OXv.jpg kusura bakmayın da bu adam kilolu falan değil, 1.81 biri 75 kilo civarıysa böyle durur ki kendimden biliyorum.

    edit2: şişman diye atılan anlık görüntüyle aynı gün de böyleymiş, ah be icardi kilo al biraz çok zayıfsın. https://gss.gs/Rme.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın