resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 5509
    kendisine bulaştığı, denk geldiği olaylardan sonra kızılmaması gereken kişi.

    (bkz: masum) isimli diziyi izlemenizi tavsiye ederim. bu kadar olayın ardından artık emre masumdur. suçlu olan, hatalı olan emre değildir.

    edit - mini öykü:

    geçenlerde sağlık ocağına gittim, babamın yanına. kendisi doktorumdur aynı zamanda. iki tane keko kanka birbirlerine sataşıyor. sesli sesli bağırıyorlar vesaire. asarım keserimcilikler...

    içimden diyorum: "yine sosyal hayata karıştık. yine ilk gittiğim yerde yine bu tipler..." bu tiplerin yaygınlığının kafamda normalleşmesi yüzünden çok da sorgulanacak bir şey göremiyorum bu hareketlerde.

    sonra sıra bana geldi. bu kekonun ardından girdim babama dedim ki; ne tipler var. askerlik kontrolü için gelmiş. babam dedi ki, girişinden belliydi bir sorunu olduğu, muayene çok uzun sürdü zaten, farklı farklı yerlere sevk ettim. nöroloji, psikiyatri...

    ve zihnimde bir aydınlanma. bu hareketler istediği kadar yaygınlaşsın toplumda. doktor teşhisi nasıl hemen koyuyor, görüyor musunuz? bunlar hasta abi hasta. toplum bu hastalıklı hareketleri örnek alsa da, almasa da bilimde bu hareketler hastalık. yaygın da olsa hastalık, övgüde de bulunsalar hastalık, örnek de alsalar hastalık, aslında iyi de bazen böyle olsa da hastalık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın