• 910
    birçok taraftarımız gibi muhtemelen okan buruk da son 2 maç öncesindeki tabloda 2 puan ile çıkacağımızı düşünüyordu. çünkü herkes bayern münih'in 18 puan alacağını düşünüyordu. bunlar futbolda en sevmediğim hesaplar. maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı.

    biz bu maçta doğru olarak temkinli başladık. yenilen golün telafisi zordu. ancak bazı şeyler iş işten geçtikten sonra akla geliyor. bizi biz yapan ön alan presimiz, baskımız, golcü kimliğimizdi. manchester united'a 2 maçta 6 gol atan, bayern münih'i bunaltan takım gruptaki son 2 maçta ön alan baskısından vazgeçip temkinli oyuna dönünce başarısız oldu.

    geçen sezon ligin son haftalarında da benzer bir kimliğe bürünmüştük. zar zor tek farklı galibiyetler alarak şampiyonluğa ulaştık.

    geçen gün rıdvan dilmen okan buruk için çok güzel bir şey söyledi. ben onun oynattığı oyun gibisini görmedim dedi. rakip kim olursa olsun oyunundan taviz vermiyor gibilerinden açıkkama yapmıştı. old trafford'da dahi ön alan baskısı yaptı demişti.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZYk90uPgeqM

    avrupa liginde rakip kim olursa olsun sistemden taviz vermeden kendi oyunumuzu oynayalım. ne zaman temkinli oyuna geçsek futbol keyfi kaçtığı gibi sonuç da alamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın