• 902
    bir önceki akşam gururumuz galatasaray'ın ait olduğu ligde bir hakem alenen linç edilmiş, ağzı burnu kırılmış, bunu yapanın ne ceza alacağı bile kesinleşmemiş ve siz futbolcusunuz + kariyer olarak bu utanç verici ortamda yer alıyorsunuz. hadi motive edin bakalim icardi'yi, zaha'yi, tete'yi şimdi?
    bu oyuncular düşünmezler mi şimdi "ya türkiye'deki maçlarda bana da saldiri olursa?" "devre arası sakatlik falan yaşamadan başka bir lige geçeyim" falan diye? ben olsam canımı, ailemi, ço uklarimin geleceğini falan düşünür ve bu iğrenç türkiye ortamından kaçıp gitmenin kararını veririm. şampiyonlar ligi motivasyonu falan başka, can pahası başka. halil meler'in linç edildiği bir futbol ortamından kimse şampiyonlar ligi, avrupa macerası falan beklemese bence daha iyi olur. sahadakiler kanlı canlı insanlar. ellerinde dünyanın parası ve büyük kariyerler var. buraya kimse muhtaç değil maalesef.
    ben maçı kaybetmemizi bu elim olaya bağlıyorum. umarim yapanlar ve azmettirenler ömrü billah cezalardan kafalarini kaldiramazlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın