• 899
    maçı genel olarak düşündüğümde yeneceğimizi hissedemedim. kötü oynamadık ama kopenhag'ın en büyük silahı fiziksel yapıları ve mücadeleci oyunlarıydı biz ise rakibi yenecek kaliteyi ve eforu sahaya yansıtamadık. bu tarz takımları kaliteli ayaklar yenebilir fakat günümüzde sadece kaliteli olmaları da yetmiyor, aynı oranda koşan mücadele eden takım bütünlüğünüz olmalıydı. şampiyonlar liginde başarılı olan takımlarda artık kaliteli ama koşmayan/mücadeleyi eksik yapan oyuncu sayısı yok denecek kadar azaldı.

    şampiyonlar ligi gruplarında son maçımıza merkezde kaan ayhan ile çıkıyorsak transferde başarısız olmuşuz demektir. kaan ayhan her şeye rağmen elimizdeki en iyi ortasahalardan biri oluyorsa bazı şeyleri gözden geçirmemiz gerekiyor. ndombele, kerem demirbay gibi kağıt üstünde iyi isimler transfer ettik ama artık kağıt üstünde iyi olup acaba tutar mı transferlerini azaltmamız gerekiyor. kopenhag ile eşleştiğimiz gün kimse 3'ten fazla futbolcusunu tanımıyordu ama bugün son 16'dalar ve bizim tüm transfer bütçemizi gruptan çıkarak kazanmış oldular.

    erden timur ve okan hocayı transferler üzerinden doğrudan eleştirmek istemiyorum sonuçta geçen sene yazı tura denilen tüm transferlerden verim aldılar. bu sezon aynı plan tutmadı gerekli dersleri alıp daha akılcı bir kadro planlamaları yapmamız gerekiyor.

    kopenhag maçına dönecek olursam, yenmek zorunda olmamız ve rakibin yenilmemek üzerine daha iyi bir kadrosu olması sebebiyle çok zor olacağı belliydi. gerekli dersleri çıkartıp artık avrupa liginde iyi sonuçlar hedeflemeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın