• 891
    tüm şampiyonlar ligi maçlarıyla kıyasladığımızda 6 maç içerisinde en kötü oynadığımız maç olmuştur. üzücü olan şu ki diğer tüm maçlar için "kazanabilirdik" demiştik ve buna rağmen tüm umutların son maça kalmasıdır. öncelikle bu şekilde yanlış planlanmış, kör topal transferlerin yapıldığı bir sezonda yeni ve fakat yanlış kurulmuş bir takım için bu grupta 3. olmak kötü bir sonuç değil. gruplar açıklandığında herkes iyi diyebilirdi bu sonuca ama bu işi buraya bırakmamamız gerekirdi, sonuçta buraya kaldı ve bu takım son şansa kaldığında o baskıyı kaldıramadı. sahada oyuncu grubunun vücut dilinden onu net görebildik.

    okan buruk'un planı ilk yarı itibariyle tuttu aslında ama ikinci yarıya direkt mertens ve ziyech ile başlaması gerekirdi. adana demirspor maçındaki presle başlayıp baskıyla 60'a kadar golü de bulurdu. ama dediğim gibi oyuncu grubunun inanmadığı çok netti.

    oyun tam zaha'nın oyununa dönmüşken zaha'yı çıkarıp sahada gezinen kerem'i sahada tutmak, 65'ten itibaren doldur boşalta dönmek akıl alır gibi değil. hatta ilk yarı için bir planı olduğunu söylediğim okan hoca'nın gol yeme durumunda tek planının doldur boşalt olmasını kaldıramıyorum. büyük hayal kırıklığı.

    icardi ayrı bir hayal kırıklığı. icardi'yi sakat sakat oynatmayı nasıl anlarım biliyor musunuz? takımın makine gibi işliyordur, sen topu icardi'nin ağzının içine kadar getiriyorsundur. o zaman icardi kalsın, altı pas içinde vurur atar derim ama takım ileriye top taşıyamıyor. icardi de sakatlığını zorluyor, belki bu yüzden ilerleyen süreçte icardi'den uzun süre faydalanamayacaksın.

    zaha'nın ne yaptığı belli değil. volta futbolu oynuyor gibi. bunun yanında bir de ne arkasındaki adam sol bek, ne yanına gelen 8 numara var. zaha'dan alacağın verim varsa da tüketiyor bu denklem. rakip golden sonra tam kapanmışken adam geçebilecek tek oyuncu zaha ama biz doldur boşalt kasıyoruz. zaha ikinci yarı bu senaryoda oyuna girebilirdi mesela.

    tete... bu maçta özellikle ilk yarıda buraları kaldıramadığını gösterdi. çıkar abi neyi bekliyorsun. takım kötüyken tete 10 kat kötü.

    kerem aktürkoğlu... kimse kusura bakmasın, kerem'i eleştirmeyen samimiyetsizdir. bi kere övdünüz diye tükürdüğünüzü yalamamak için susmayın. galatasaray'ı şampiyonlar liginde sadece kerem ve icardi'nin biraz daha iyi olmasıyla devam edebilirdi. kerem için mücadelesi, dinamizmi iyi falan diyen de ayrıca kör oğlu kördür. kerem'in topsuz oyunda nasıl avel avel oyunu izlediğini görmek için eagle view açmaya falan gerek yok. bunların hepsi o kerem'e goat diyen at ağızlılar yüzünden.

    kaan ve torreira verilen görevi eksiksiz yaptı. keza davinson sanchez ve abdülkerim de o şekilde.

    angelinho artık siktir olup gidebilir. bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim ama kazımcan'a razıyım.

    bakambu girdikten sonra kaleye ilk isabetli şutu atan oyuncu oldu. az önce kerem paragrafında bahsi geçen mücadele, istek ve dinamizm dediğimiz şey için bakambu'yu izleyin ve bi de kerem'e bakın. farkı görünce beni anlayacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın