• 881
    kapanan takıma karşı yaptığımız iki şey vardı: orta ve ara pası atmaya çalışma. ortayı çalışırken ribauntları almayı da çalışırsın ama yoktu. tek atışlık denemeler şeklindeydi ortaklarımız. top sekince rakibe gitti ya da bize gelse de tehlike geçmişti. ara pasını zaten yapamadık.

    iyi kapanan bir takıma karşı zavallıydık. hiçbir çalışmamız yoktu.

    en üzücü olansa kalecileri grabara'nın bir şut kurtardığını uzatma dakikalarında görebildik. o da adamlar kırmızı kart görmese zordu bence yine. yani isabetli şutumuz yoktu. şutlarımız da ne kadar şut diye kabul edilir o da tartışılır.

    avrupa ligi'nde final hedefliyorsak en azından ortalardan sonra ribauntları almaya çalışmamız gerekiyor. oyuncularımızın yeteneği her şeye var. çalışsak olur ama çalışmıyoruz belli ki. bir orta atıldığında 5 lehimize ihtimal vardır: gol, kendi kalesine gol, penaltı, korner ve topun uzaklaştırıldıktan sonra tehlikeli yerde önümüze düşmesi. lehimize olabilecek 5 ihtimalin hiçbiri gerçekleşmedi.

    bir de çok yavaşız. hızlı bir oyun kurucuya ihtiyacımız var. ve bir sol beke... angelino savunmada zaaf veriyor bari hücumda katkısı olsa. o zaman deriz ki yediriyor ama attırıyor da.

    geçmiş olsun. en azından avrupa ligi'nde devam ediyoruz avrupa'da. buna da şükür. ama emeklerimiz şampiyonlar ligi'nde devam etmeyi hak ediyordu şimdiye kadar.

    tekneyi dalgalardan geçirmeyi başardık ama limana yanaşırken yanaşmayı beceremedik. dalgalara karşı zaferimizin pek bir anlamı kalmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın