• 877
    angelino son maçına çıktı sanırım. tete de muhtemelen bi kiralık falan verilir gider. kağıt üstünde iyi kadro kuruldu sezon başında ama işte aylarca ziyech ve zaha'yı beklerken sözde hazır gelmişler arasından sadece davinson sanchez'den katkı alabilince böyle oldu olay. ziyech ve zaha aralık ayı ortasında hala uyum sağlayabilmiş değil. diğer gelenlerden angelino, tete, ndombele zaten evlerden ırak topçular. en ofsayt entry'm hala gururla duruyor (angelino hakkında). bunların üstüne bir de mauro icardi'nin 1 aydır sakat sakat oynaması, onun öncesinde de fit olmaması gibi durumlar sebebiyle ondan da yeteri kadar faydalanamadık.

    bu maç özelinde 3 oyuncuya ekstra parantez açmak gerekiyor ama: angelino, tete ve kerem. ikisi çıktı biri 90 dakika kaldı. hiçbir şey yapmadılar. böyle tek oyun planı olan ama onu biraz olsun iyi oynayabilen takımlara karşı aynı fiziksel oyunu oynamıyorsan bireysel olarak önlerine çıkman gerekir. bunu kimse yapamadı oyuna girdikten sonra ziyech haricinde.

    ve ilk kopenhag maçından beri olduğu gibi yine bireysel hatalar silsilesinden gelen saçma sapan bir gol yiyerek 12 milyon euro'dan ve üst tura çıkmaktan olduk. resmen grupta yediğimiz tüm goller bireysel hatalardan geldi. yazık.

    ama tüm bunlara rağmen yangın yapmaya gerek yok. bu sezon da şampiyonuz. önümüzdeki yılın şampiyonlar ligine artık kısmet. bu sezon da daha uefa devam ediyor. bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın