• 42
    (bkz: ankaragücü başkanının halil umut meler'e yumruk atması)
    sonsuza kadar eylem yapacak halleri olmayanlardır. futbol ülkemizde kitlelerin en büyük afyonundan bir tanesi. bu kadar kötü giden bir dönemde insanların elinden oyuncağı 1 haftadan fazla alınamaz.
    halil umut meler'e yapılan kabul edilemez. ama 5 hakem bir maçı adam gibi yönetemeyerek, göz göre göre bazı takımları kayırarak, göz göre göre bile isteye verdikleri skandal kararlar ile ortamı gererek ve ne yaparlarsa yapsınlar cezalandırılamamalarına güvenerek bu günleri kendileri hazırladılar.
    bugün halil umut meler'e bu yumruk atıldıysa o yumruğu havaya kaldıran mete kalkavan, kaldırıp arkadaşının suratına vuran da arda kardeşlerdir. her maçınızda skandal bir karar her maçınızda bir eyyam olur insanları bu kadar gererseniz ve altını çiziyorum hiçbir şekilde cezalandırılmazsanız olacağı da buydu sonunda. hepimiz bekliyorduk ama olmaz heralde diye kendimizi avutuyorduk. sahada olmayacaktı sokakta olacaktı ama birgün bir manyak bu işi yapacaktı.
    peki bundan sonra ne olacak? bu süper hakemlerimiz kendilerini çok güzel akladıklarını zannedip bundan sonraki maçlarda olayı tamamen bir şova dönüştürüp sahada otorite adı altında terör estirecekler göreceksiniz. umarım bunu yapmazlar diyeceğim ama bunların mantalitesi belli.
    keşke bu arkadaşlara tamam kardeşim siz geri gelmeyin desek ve bu sezonu yabancı hakemler ile bitirebilsek ama tek tük maçlarda bile son olaylardan sonra ülkeye gelecek üst klasman hakem bulabilirmiyiz bilmiyorum.
    keşke kendilerinden ve hakem eskisi ağabeylerinden bir kaza bela olmadan kurtulabilme imkanımız olsa dediğim güruhtur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın