• 40
    süresiz erteleme yapabilecekmiş gibi saçma sapan süresiz erteledik demekle olmaz bu iş.

    hakemlere de gün doğdu, adamlara fenerli futbolcular el, kol sallayıp, parmak sallayıp, yerlere yumruklar atıp üzerine 2 3 metre mesafeden hakeme doğru bağırıyorlar da sarı kart göstermiyorlar.

    fenerli futbolcular şiddetli itiraz ederken neredeydiniz?
    aleni penaltıları vermezken çıkıp açıklama yaptınız mı?

    evet halil umut meler'e ben de üzüldüm ama türkiye'de hakemlerin de neye göre karar verdiğini anlayamıyoruz.

    madem maç sonlarında hakem raporlarını yayınlayın biz de ikna olalım hangi pozisyon hangi kurala göre değerlendirilmiş hakem tarafından.

    yoksa yahu aynı pozisyon, birini fenerli yapınca penaltı yok, galatasaraylı yapınca nasıl penaltı oluyor diye kendimizi yiyoruz ekran başında.

    hakemlerden özür dileyelim orası ayrı ama hakemler de işini düzgün yapamıyorlarsa istifa etsinler. alttan birileri gelir elbet.
    hiç olmazsa deneyimsiz hakem, henüz çok genç diyip anlamlandırırız aşırı mantıksız hataları.

    dahası, her takımın bir planı var, öyle lige süresiz erteleme de yapamazsın. milyon eurolar dönüyor burada yaşadığım kaybı karşılıyor musun?

    maksimum 1 hafta ertelenmeli. zaten sonunda hakemlere maç öncesi çiçek verirler, taraftar arda kardeşler'i vs. üçlüye çağırır, spor dostluk kardeşliktir der spiker, sahalarda görmek istediğimiz şeyler denir sonra yine kaldıklari yerden devam eder, tuhaf kararlar vermeye, tuhaf kartlar çıkarıp, ilginç penaltı tutarsızlıklarına maruz kalırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın