• 35
    ankaragücü başkanı sıfatlı insan artığının sadece halil hocaya değil hepimizin yüzüne attığı yumruk meselesi.

    taraftarlar olarak da her birimiz birey olarak türk futbolunun birer paydaşı konumundayız. bu yumruğu kendi yüzünde hissetmeyenin, bu olaydan canı yanmayanın insanlığından şüphe ederim.

    bu rezillik sporda şiddetle falan açıklanabilecek bir şey değil. bu ülkede kadın dövülür, doktor dövülür, öğretmen dövülür, bugün de hakem dövüldü. evde dövülür, sokakta dövülür, hastanede dövülür, okulda dövülür, adliye koridorlarında dövülür, bugün de stadyumda dövüldü. memlekette çivisi çıkan adam kayırmacılık düzeni yüzünden herkes her şeyi yapabilme kudretini görür oldu kendisinde. o yumruğu bu herif atmadı, bunun güvenip sırtını dayadığı birilerinin yumruğudur bu. emre belözoğlu parmak sallıyor ya hani, emre'nin falan değil o parmak, eskiden çok güvendiği fetullah'ın parmağıydı, 10 senedir başkalarının parmağı o. bu işi bu hale getirenlerin, vasıfsız insanlara kol kanat gerip egolarını şişirenlerin, başlarına bir şey gelmeyeceğine dair yüzlerce emsal yaratıp hukuk düzenini ayaklar altına alanların ve kim olduğu belli olmayan insan müsveddelerine yıllardır her türlü kapıyı açanların sorumluluğundadır yaşananlar, yazıklar olsun.

    halil hocamıza geçmiş olsun, acısını gerçek manada kendimde hissediyorum. bu düzen bugüne kadar kameraların olmadığı yerlerde kimlerin kimlerin canını yaktı, güncel manada da son kurbanı kendisi oldu, çok yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın