resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9147
    12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçında alnının akıyla çıkacağına inandığım canım hocamız. teknik, taktik ve psikoloji açısından takımı çok güzel hazırlamış olduğundan sonuna kadar eminim. sonuç ne olursa olsun tekrardan gurur duyduğumuz bir takımı yarattı okan hoca.

    bununla birlikte çok değinilmemiş ve unutulmuş olma ihtimaline karşı hocamızın kopenhag'a özel bir hırsıyla birlikte bir avantajı daha olduğunu tahmin ediyorum. pandemi sezonunda * başakşehir, başarılı bir avrupa macerası geçirirken teknik direktörü okan buruk'tu.
    (o sezonki performansı sonrası fatih terim sonrası teknik direktör olmasını istediğim kişi okan buruk olmuştu.)

    velhasıl kelam okan hoca o sezon 2 kez kopenhag ile maç yaptı. 12 mart 2020 başakşehir kopenhag maçını 1-0 kazanırken avrupa liginin ertelenmesi, covid, şampiyonluk sonrası belki de rehavet gibi faktörlerle ağustos'ta oynanan turun ikinci maçı olan 5 ağustos 2020 kopenhag başakşehir maçını maalesef3-0 kaybetmişti. hoca teknik direktör olarak da parken stadyumu'nda yer aldı anlayacağınız.
    şu an çok daha güçlü ve daha konsantre bir takımla kopenhag'a karşı oynayacak ve adını bir kez daha tarihe yazdıracağına inanıyorum. intikamını alacaktır.

    sana güveniyoruz okan hocam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın