• 47597
    "maçların biliyorsunuz kolayı veya zoru yok. her maç 90 dakika oynanıyor. avrupa'da da bu böyle. yurt içinde de böyle. kopenhag'ın biliyorsunuz bizim için çok özel bir önemi var. tam 23 sene önce bir mayıs ayında biz uefa kupası'nı türkiye'ye getirdik. arkasından da akabinde monako'da orada arsenal'i, öbür tarafta da real madrid'i yenerek süper kupa'yı getirdik. orada başroldeki kahramanlarımızdan biri de okan buruk'tu. okan buruk bugün öğrencileriyle beraber teknik direktör olarak orada. bizim görev süremiz mayısta bitiyor. inşallah okan hocamız 10 sene daha takımın başında kalıp hem avrupa'da hem de türkiye'de galatasaray'ımızı arzu ettiğimiz yerlere götürmeye devam edecek. şu an 3 puan dışında bir alternatif düşünmüyoruz. zaten kadroları tartıya vurduğunuzda da 3 puana yakın olan taraf galatasaray" şeklinde konuştu.

    "bugüne kadar oynadığımız maçlarda özellikle avrupa'da hakemden yanan çok dertli olduk. gerek manchester maçında gerek bayern münih maçında… bugün 5 puanla gidiyoruz. belki 8, belki de 9 puanla gidecektik. hakkımız yendi ama galatasaray büyük bir kulüp. büyük kulüpler bahanelere sığınmazlar. biz orada gider hakeme takılmadan 3 puanı alırız. bizim bahaneyle işimiz yok. biz galatasaray'ız. hedeflerimiz büyük. hakemlerden yana her takımın endişesi var. sadece biz büyük takımız. hakeme değil, sahaya odaklanacağız. hiçbir zamanda mazeretimiz hakem olmayacak"

    2. başkanımız metin öztürk

    hakeme sığınmayacak ama ortada 12.4 m euro ve fazlası var sayın başkan. uefa'daki o işe yaramaz servet yardımcı biraz işini yapsın, şenes erzik'ten ders alsın gerekirse. şenes bey de fenerliydi ama konu türk takımları olunca gereğini yapmaya çalışırdı.

    servet yardımcı gs elensin diye uğraştı, hakeme bu yönde baskı yaptı deseler inanırım.

    gs lobisi burada işe yaramayacaksa nerede yarayacak?

    (bkz: 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın