• 47595
    --- alıntı ---
    kerem aktürkoğlu, tutto mercato’ya konuştu.

    • bir oyuncu olarak hedefim her geçen gün gelişmek. kalitemi, becerimi geliştirmek istiyorum. şampiyonlar ligi'ndeki kopenhag maçı galatasaray kulübü için, taraftarlar için tarihi bir an. kopenhag'la oynamak için sabırsızlanıyoruz. bu bir final gibi. çok zorlu bir mücadele olacak. müthiş bir takım olduklarını kanıtladılar ama biz de güçlüyüz. kendimize güveniyoruz.

    • zihinsel ve fiziksel olarak hazır hissediyorum. son iki sezonda gelmiştim ve hâlâ da gelişmekte olduğumu hissediyorum. her gün daha iyiye gitmek istiyorum ve kariyerim beni nereye götürürse götürsün, gelişmeye devam edeceğim.

    • kariyerimde yeni bir adım atmaya hazırım. italya olağanüstü bir futbol, ​​tarih ve gelenek ülkesi. tutku dolu taraftarları ve bu sporun tarihini yazan kulüpleri var. italya'daki oynamak heyecan verici olurdu. serie a'da olağanüstü yetenekler var, seviye çok yüksek. hiç şüphe yok ki büyüleyici bir lig ve ben de bu ligde oynamak isterim.

    • çok yönlü bir oyuncuyum, bu da birden fazla sisteme uyum sağlamamı sağlıyor. geçen sezon sol kanatta oynadım, harika vakit geçirdim, şimdi 10 numara olarak oynuyorum, belki de bana daha uygun bir pozisyon. sağ kanat olarak da görev yapabiliyorum. futbol yolculuğum 10 numara olarak başladı, sonra solda, şimdi tekrar merkezde ama benim için önemli olan sürekli yeni ve ilham verici tarzlara uyum sağlama arzusuyla büyümek.

    • mauro ıcardi'nin takıma olağanüstü bir etkisi oldu. kendisi ve diğer büyük isimler, benim ve diğer oyuncuların yanı sıra tüm kulübün gelişimini teşvik etti. başkanın bu gibi oyuncuları getirmesi bize inanılmaz bir destek verdi. onun varlığı, hem sahada harika şeyler yapmamıza katkıda bulunuyor, hem de genç oyuncuların gelişmelerine katkıda bulunuyor. onunla birlikte oynamak bir keyif.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın