resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8065
    eğer eşinin sağlık problemi vs. varsa ve hocadan özel izin almışsa problem görmediğim ancak aksi bir durumda yaptığı şeyi * hoş karşılamadığım futbolcu.

    özel oyuncuymuş, izin verilmeliymiş, uçarmış kaçarmış... futbol bir takım oyunu, 11 kişi sahada oynuyor; solo bir oyun değil. hiçbir insan evladı da tutup iki kişilik performans veremez *.

    kısa bir hesap yapalım;
    normal futbolcu performansını 0,5 alalım. icardi bu izinle çok mutlu oldu ve ortalama insan performansı 0,5'i aştı, kaçtı, uçtu 0,8'le oynadı. ancak geri kalan 10 oyuncunun performansı çok değil 0,5'den 0,45'e düştü diyelim. 0,2 zarardayız takım olarak.

    aynı şeyi zamanında wesley sneijder'e de yapıyorduk, adam göbek yapmıştı artık. icardi'de de fazlalık var ama şimdilik konu o değil. hedef türkiye ise bunlar zaten 100 kilo olarak da oynar ancak hepimizin hedefi büyük, malum. her şeyi tolere edemeyiz. oynamak istemiyorsa bir yerden sonra ayrılmak lazım, kaybeden o olur; biz değil * *

    dediğim gibi herhangi bir sağlık problemi nedeni ile ise problem yok, zevk-ü sefa için ise bu tip izinlere karşıyım. işin içeriğini bilmeden de iyi veya kötü yorum yerine bu şekilde bir yorum yaptım. eleştirmiyorum veya normal demiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın