resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3369
    bu kardeşimizin futbol kariyeri bayağı ilginç ilerliyor. bir türlü istikrarı yakalayamadı. talihsizlikler de peşini bırakmıyor.

    çok genç yaşta yakın aralıklara 2 defa çapraz bağı sakatlığı yaşadı.

    2021-22 sezonu ile geri dönüp romada 1 sezon iyi gitmişken 2022-23 sezonunda hocayla taraftarla arası açıldı, depresyon teşhisi aldı.

    bize transfer olduğu gece ülke tarihimizin en büyük felaketlerinden, acılarından birini yaşadık. sansasyonel transfer olsa da doğal olarak hiç bahsi geçmedi. futbola gelince hem avrupa kupalarında olmayan hem de kupadan erken elenen galatasaray tek kulvarda ilerlemekteydi. zaten az sayıda maç vardı ve şampiyonluk haftalarında olmamız sebebiyle fazla süre bulamadı.

    aston villa'ya gidiyor orada da tarihin en iyi kadrolarından birine denk geliyor. aston villa yıllardır premier ligde ortalama bir ingiliz takımı. şampiyonlar ligi dahi görmemiş. bu sene zirvede yer alacakları tuttu. şu an 2. sıradalar ve belki de sezonu buralarda geçirecekler. premier ligde ilk 4 seviyesindeki takımlarda as oyuncu olmak da kolay değildir. o kadronun bir parçası olmak güzel, iyi de süre aldı ama nihayetinde as değil ve maalesef henüz skor katkısı veremedi.

    aslında kariyeri hep iyi takımlarda geçmiş. sağlam bir roma kadrosundaydı ki onun golüyle konferans ligini aldılar. çok iyi bir galatasaray kadrosundan sonra şimdi çok iyi bir aston villa kadrosu içinde. italya milli takımına da düzenli olarak seçiliyor. inşallah bundan sonra sakatlıksız, bol kupalı, başarılı bir kariyeri olur.

    bonservisi bizde halinden memnun değilse gelsin. kapalı savunmalara karşı zorlanıyor da onu da zamanla aşar. zımba gibi şutları yeter. bence sahadayken icardiden sonra en tehlikeli futbolcumuz kendisiydi. rakiplerin icardi'ye odaklandığı senaryoda da çok rahat istediği boş alanları bulur. şampiyonlar liginde oynamasını çok istiyordum da olan oldu. bence kalsaydı bayern ve manu maçlarında 4 puandan fazlasını alırdık.

    gel yeğenim gel. biz seni iyi ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın